Bear Paws slot

Om man gillar skogen och söta björnar är denna slot helt rätt. Den här sloten, Bear Paw, är en femhjuls-spelautomat med 40 vinstrader utformad av Novomatic. Bear Paw tillåter spelarna att komma så nära världens mest majestätiska björnar som möjligt, utan att behöva lämna säkerheten i deras hem. Eftersom att komma i kontakt med en verklig björn skulle vara väldigt skrämmande. I den här sloten kan man beundras av björnarnas utstrålning helt och hållet på ett säkert avstånd.

Sloten har dessutom en imponerande grafik samt subtila animationer. Spelarna kan fortfarande få sin adrenalinkick, men inte av att möta en björn i verkliga livet kanske, utan på grund av att de har möjligheten att lägga några riskabla satsningar upp till maximalt 8000 poäng. Utöver det bjuder sloten på flera intressanta spelfunktioner som bland annat staplade symboler i vanligt spel, samt en så kallad ”Bear Trap” som är en bonusfunktion under freespins-rundan. Den här videosloten bjuder därmed på flera spänningar och adrenalinkickar och dessutom låter spelarna bekanta sig med dessa vackra och majestätiska björnar.

Bear Paws bonusfunktioner

Symbolen som står för bonus är värd att nämnas i Bear Paw. Denna symbol visas som en björn-tass och när den väl gör sig till känna, då märker man det. Det beror på att bonussymbolen även visas på staplar, vilket innebär att man som spelare hela tiden ser på stapeln om en bonussymbol är på väg att bli tillgänglig eller inte. Det kan dessutom staplas flera bonussymboler vilket då innebär att man får mer bonus tillgänglig under kort tid. Visas det inga bonussymboler i stapeln betyder det att ingen bonus kommer bli tillgänglig, inte än i alla fall. För gratis erbjudanden på slots och andra spelerbjudanden kolla in casinokoder.com som har är en sida som uppdaterar om just det ämnet.

För att spela videoslots, och i det här fallet Bear Paw, gäller det att ha fokus, motivation och full respekt för spelet och sina motståndare. Eftersom man satsar om pengar kan det ibland gå lite överstyr. På det sättet så är att spela på slots relativt likt att spela på e-sport. Detta eftersom man tävlar mot andra motståndare, man satsar pengar och man måste förhålla sig till vissa regler. Det är en av anledningarna till att många spelare inom e-sport lärt sig spelet genom att först ha spelat mycket slots.